Pienten ja suurten kohteiden saneeraukset ammattitaidolla Oulussa ja Kuusamossa

Rakennusliike Kuura Oy tekee pienten ja suurten kohteiden saneeraukset vahvalla ammattitaidolla Oulun ja Kuusamon seuduilla. Teemme sekä pienet pintaremontit että kokonaisvaltaiset saneeraukset laadukkaalla työnjäljellä.

 

Palvelemme sekä yksityisiä kotitalouksia että yrityksiä, ja meiltä saat esimerkiksi kodin, kesämökin tai liiketilan remontin. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Saneeraukset sisä- ja ulkotiloissa

Hoidamme niin sisä- kuin ulkotilojenkin saneeraukset esimerkiksi omakotitaloissa, rivitaloissa, mökeillä ja liiketiloissa. Saneerauspalvelumme pitää sisällään muun muassa kattoremontit ja kattojen maalaukset, ulkoverhouksen korjaukset ja uusimiset, kosteusvaurioiden korjaukset sekä kylpyhuone- ja saunaremontit. 

 

Teemme sekä pienet pintaremontit että kokonaisvaltaiset saneeraukset osaavin ottein. Sovitamme remontin sinun aikatauluusi, jotta elämäsi voi jatkua mahdollisimman häiriöttömänä uudistustöistä huolimatta.

 

Tutustu myös aiempiin remontti- ja rakennuskohteisiimme!

Kylpyhuoneremonttien osaamista

Meillä on runsaasti kokemusta kylpyhuoneiden ja saunatilojen remontoimisesta. Luonnollisesti meiltä löytyy märkätilojen remontoimisessa tarvittava vesieristyssertifikaatti. Hoidamme remonttisi siten, että lopputulos on kaikin puolin nykypäivän standardien mukainen.

 

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua, joka sisältää kaiken tarvikkeiden tilauksesta ja kalusteiden hankinnasta loppusiivoukseen asti. Autamme sinua toteuttamaan toiveidesi kylpyhuoneen tai saunan – ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Yhteystiedot

Kaikki rakennuspalvelut saman katon alta

Yrityksemme palveluihin kuuluu myös uudisrakentaminen. Rakennamme muun muassa uudet omakotitalot, huvilat, mökit, autotallit ja piharakennukset. Autamme sinua toteuttamaan omat rakennussuunnitelmasi tai pystyttämään vaikka valmiin talopaketin. Otamme hoitaaksemme joko tietyn osan rakennusurakasta tai viemme sen läpi avaimet käteen -periaatteella alusta loppuun saakka.

 

Tutustu tarkemmin uudisrakentamisen palveluihimme ja ota yhteyttä!

Uudisrakentaminen