Laadukasta uudisrakentamista Oulun ja Kuusamon seuduilla

Rakennusliike Kuura Oy on uudisrakentamisen osaaja, joka palvelee Oulussa ja Kuusamossa. Saat meiltä laadukkaasti rakennetut talot, mökit, muut rakennukset ja erilaiset rakennelmat.

 

Rakennamme sekä yksityishenkilöille että esimerkiksi yrityksille. Mitoitamme palvelumme tarpeidesi mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Monenlaiset kohteet ammattitaidolla

Rakennusliike Kuura Oy on rakentamisen vahva ammattilainen, joka on ehtinyt hankkia kokemusta jo monissa erilaisissa hankkeissa. Olemme rakentaneet esimerkiksi omakotitaloja ja huviloita. Yhtä lailla meiltä onnistuu autotallien ja piharakennusten rakentaminen sekä esimerkiksi talojen ja mökkien laajennusosien tekeminen. 

 

Käy tutustumassa referensseihimme ja kuviin jo toteuttamistamme kohteista. Kerromme mielellämme myös lisää yrityksestämme ja palveluistamme.

Rakentamista perustuksista viimeistelyyn

Teemme talot, muut uudisrakennukset ja laajennusosat lattiasta kattoon asti valmiiksi. Palvelumme kattaa muun muassa rakennusten pohjatyöt, perustukset, maalaukset ja viimeistelytyöt.

 

Rakennamme sinulle helpolla avaimet käteen -periaatteella, eli hoidamme halutessasi koko rakennusurakan alusta loppuun saakka. Saat meiltä vaikka valmiin omakotitalopaketin pohjatyöt, pystytyksen ja jopa loppusiivouksen vaivattomasti yhdellä sopimuksella. Huolehdimme myös kaikista tarvikehankinnoista sopimuksen mukaan. Meillä on laaja yhteistyökumppaneiden verkosto, jota hyödynnämme tarpeiden mukaan.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää uudisrakentamisen palveluista!

Yhteystiedot

Kaikki remontit saman katon alta

Olemme monipuolinen rakennus- ja remonttiliike, jolta saat saman katon alta myös sisä- ja ulkopintojen remontit. Remontoimme pienet ja isot kohteet ammattitaidolla ja korkealaatuisella työnjäljellä.

 

Meiltä onnistuvat sekä pintaremontit että kokonaisvaltaiset saneeraukset. Räätälöimme palvelun tarkemman sisällön tarpeidesi mukaan. Tutustu tarkemmin remonttipalveluihimme ja ota yhteyttä! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Remonttipalvelut